Бифштекс тайерлаш: БИФШТЕКС ТАЙЁРЛАШ САХАРЛИК ВА ИФТОРЛИК УЧУН

Содержание

Димлама , пошаговый рецепт на 3019 ккал, фото, ингредиенты

Добавить рецепт

Рецепт

Реклама

Видеорецепты по теме

Рецепт от юлии высоцкой

Молодой картофель с зеленым горошком и мятой

Идеальный рецепт для доедалок! Если картошка мелкая и молодая, ее можно не чистить. Вместо тмина и кориандра хорошо взять зиру, или заатар, или те специи, которые нравятся. Мак или кунжут тоже будут

Юлия Высоцкая

Рецепт от юлии высоцкой

Кролик с яблоками, беконом и белым вином

Кролика можно приготовить заранее и поставить в холодильник в той посуде, в которой он готовился, а перед подачей на стол разогреть. Если у вас неочищенные каштаны, нужно надрезать шкурку и запечь

Юлия Высоцкая

Реклама

Видеорецепты по теме

Рецепт от юлии высоцкой

Котлетки из индейки со сладкой кукурузой

Если у вас нет молодого чеснока, возьмите 2 больших зубчика обычного.

Юлия Высоцкая

Рецепт от юлии высоцкой

Жаркое, запеченное в тыкве

Телятина здесь мне нравится потому, что она нежная и мягкая, но на самом деле подойдет и индейка, и курица, и говядина, и свинина. Нет бульона — разведите в воде бульонный кубик, а сладкий перец можно

Юлия Высоцкая

Реклама

Стелла

Приготовление

2 часа

Рецепт на:

8 персон

 

ОПИСАНИЕ

Участник конкурса «Кухни народов мира». Димлама — одно из самых популярных блюд в Узбекистане. Сочетание мяса с большим количеством овощей и зелени делает это блюдо не только вкусным и полезным, но и празднично нарядным. Особенность димламы в том, что все овощи нарезаются очень крупно, укладываются слоями и долго томятся вместе с мясом.

И , конечно, немаловажную роль играет замечательный букет специй — киназа,зира, паприка и красный острый перец. Это сочетание часто используется в узбекской кухне и придает неповторимый аромат блюдам.

В кулинарную книгу

 

С изображениямиБез изображений

 

В избранное

С изображениямиБез изображений

Ингредиенты

1 кг мякоти баранины или говядины

1 кг капусты

5 средних морковок

6 средних помидоров

9-10 средних картофелин

6 средних сладких перцев

4-5 средних луковиц

3 головки чеснока

укроп, петрушка и кинза

100 мл растительного масла

зира, кориандр, паприка, красный острый перец

лавровый лист, соль

фиолетовый базилик и кинза для подачи

фотоотчеты к рецепту2

Добавить фотографию

Добавить фотографию

Пошаговый рецепт с фото

Лук и помидоры нарежьте полукольцами.


Картофель разрежьте на две или 4 части, каждую морковку на 5-6 частей. Сладкий перец нарежьте соломкой.


Зелень измельчите.


Кочан капусты разрежьте на 8 частей, удалив кочерыжку (я разрезала на более мелкие кусочки). С чеснока снимите верхние слои шелухи, оставив головки цельными.


Подготовьте специи. Разотрите в ступке кориандр, зиру, добавьте паприку и красный жгучий перец.


Мясо нарежьте средними кусочками.


Разогрейте к казане, сотейнике или кастрюле с толстым дном масло, обжарьте в нем мясо на сильном огне до румяной корочки.


Добавьте к мясу лук и обжарьте, помешивая, до светло-желтого цвета.


Положите помидоры. Во время их обжарки добавьте смесь специй, убавьте немного огонь. Потушите мясо с луком и помидорами, 5 минут.


Опустите в поджарку чеснок и притопите его там.


Далее слоями уложите морковь, сладкий перец.


Выложите капусту. Капусту посолите, выложите на нее лавровый лист и часть зелени.


Сверху слоями уложите картофель и оставшуюся зелень.


Влейте два стакана кипяченой подсоленой воды. Плотно закройте казан крышкой. Уменьшите огонь до минимума и томите 1,5 часа.


Можете подать это блюдо в большом общем блюде или порционно в касах, вместе с образовавшимся соусом. Сверху присыпьте свежей нарезанной зеленью. Приятного аппетита!


поделиться фото

согласны?

ГОЛОСА ЗА РЕЦЕПТ ДНЯ(6)

Теги рецепта

основные блюдаиз мясаиз овощейпростые рецепты на каждый деньузбекская кухняварить, тушитьжаритьс овощамис овощами

Реклама

Реклама

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТА

РАССКАЗАТЬ ДРУЗЬЯМ

Фильтры

Сбросить все

Подборки

Рецепты дня

Рецепты месяца

Быстрые рецепты

Правильное питание (пп-рецепты)

Праздничный обед

Весенние салаты

Десерты с чаем матча

Рецепты любимых напитков

Ингредиенты

Добавить к поиску
и или

Исключить ингредиент

Пользователи

Показать

статистика аудитории телеграмм канала Shirinliklar Retsepti

Since the beginning of the war, more than 2000 civilians have been killed by Russian missiles, according to official data. Help us protect Ukrainians from missiles — provide max military assisstance to Ukraine #Ukraine. #StandWithUkraine

https://t.me/+BrbNUQvSv302MjUy

❤️😍😍😍😍 https://t.me/Shirinliklar_taomlar_salatlar

IMG_4654.MP4

Казан кебаб🤤🤤🤤 https://t.me/Shirinliklar_taomlar_salatlar

IMG_2899.MP4

🤤🤤🤤 Каклет Ва Пуйре🥩🥔 Рецепт Кийма🥩 Зираворла🧂 Тухум🥚 Нон🍞 Памидор 🍅 Пийоз🧅 Пуйрега: Картошка 🥔 Туз 🧂 Сут🥛 Сарёг 🧈 Каймок🥛 https://t.me/Shirinliklar_taomlar_salatlar

IMG_3243.MP4

Олма Ва Тварожный Пирог 🥧 2та рецепт биттада 🤤🤤🤤😍😍😍 https://t.me/Shirinliklar_taomlar_salatlar

IMG_2994.MP4

Жудаям маззали болган тез таййор боладиган Таом🥰 Албатта таййорлаб куринг ❤️ https://t.me/Shirinliklar_taomlar_salatlar

IMG_0433.MP4

Булочка 🥐 1 Стакан сут 🥛 2 та тухум🥚 1та пиола шакар 1 чой кошик туз 1та чой Кошик разлихител Ва ун 200грам сарёг 🧈йоки маргарин 🧈 Шакар 1пиола 200градусда 30/40минут пишади Ёкимли иштаха Afiyet olsun 🤤. https://t.me/Shirinliklar_taomlar_salatlar

IMG_3322.MP4

Zavarnoy🤤 250Gram suv 100 gram saryog 180 gram un 4ta tuxum Kremiga: 150gram margarin (saryog) 80/100gram zgushonka https://t.me/Shirinliklar_taomlar_salatlar

IMG_0458.MP4

📹 ХАР ДОИМ УХШАБ ЧИКАДИГАН БЛИНЧИКЛАР. ЭНГ ИШОНЧЛИ РЕЦЕПТ. БЛИНЧИКИ ВКУСНЫЕ ДОМАШНЫЕ → 👤 #YOQIMLI_ISHTAXA → @youtubabot: 📹360p

ХАР_ДОИМ_УХШАБ_ЧИКАДИГАН_БЛИНЧИКЛАР_ЭНГ_ИШОНЧЛИ_РЕЦЕПТ_БЛИНЧИКИ.mp4

📹 Оширма хамирли сомса /Самса из дрожжевого теста → 👤 #SHIRIN_TAOMLAR → @youtubabot: 📹144p

Оширма_хамирли_сомса_Самса_из_дрожжевого_теста.mp4

📹 ОЛМАЛИ БЛИНЧИК! MAZZASIGA O’ZINGIZ BAXO BERASIZ! → 👤 #ШЕФ_ПОВАР_НИШОНОВ → @youtubabot: 📹360p

ОЛМАЛИ_БЛИНЧИК!_MAZZASIGA_O’ZINGIZ_BAXO_BERASIZ!.mp4

📹 Go’shtli quymoq/Блинчики с мясом → 👤 #Yoqimli_Ishtaha → @youtubabot: 📹360p

Go’shtli quymoqБлинчики с мясом.mp4

📹 Топ 4 Вкуснейших Салата💣САЛАТЫ С МАЙОНЕЗОМ → 👤 #SEVARA_UZ → @youtubabot: 📹360p

Топ_4_Вкуснейший_Салата💣САЛАТЫ_С_МАЙОНЕЗАМ.
mp4

📹 Потрясающие Вкуснейшие Рогалики / Такого Вы Еще не Пробовали. → 👤 #Mazzali_Oshxona → @youtubabot: 📹360p

Потрясающие_Вкуснейшие_Рогалики_Такого_Вы_Еще_не_Пробовали_.mp4

📹 Огизда эрийдиган хам Осон РОГАЛИКЛАР 😋РОГАЛИКИ Проста тает во рту !Cookies melt in your mouth !

→ 👤 #UNIVERSAL_OSHXONA → @youtubabot: 📹360p

Огизда_эрийдиган_хам_Осон_РОГАЛИКЛАР_😋РОГАЛИКИ_Проста_тает_во_рту.mp4

📹 Топ 4 Вкуснейших Салата💣САЛАТЫ С МАЙОНЕЗОМ → 👤 #Hammabop_Oshxona → @youtubabot: 📹360p

Топ_4_Вкуснейших_Салата💣САЛАТЫ_С_МАЙОНЕЗОМ.mp4

📹 БЛИНЧИК СУТСИЗ ,КЕФИРСИЗ ВА ДРОЖАСИЗ МАЗЗАА😋БЛИНИ БЕЗ МОЛОКО БЕЗ КЕФИР И БЕЗ ДРОЖЖИ Ажурные Блинчики → 👤 #UNIVERSAL_OSHXONA → @youtubabot: 📹360p

БЛИНЧИК_СУТСИЗ_,КЕФИРСИЗ_ВА_ДРОЖАСИЗ_МАЗЗАА😋БЛИНИ_БЕЗ_МОЛОКО_БЕЗ.mp4

📹 Заморозка из ФАРША на 2 недели за 1 час! Топ 3 полуфабрикатов из фарша! ЧТО В МОЕМ ХОЛОДИЛЬНИКЕ! → 👤 #Вкуснейшн_с_Lana_ilanavi → @youtubabot: 📹360p

Заморозка_из_ФАРША_на_2_недели_за_1_час!_Топ_3_полуфабрикатов_из.
mp4

📹 РОГАЛИКИ песочное тает во рту./// Rogaliklar og’izda eriydigan tez va oson. → 👤 #Pazanda_bekajon → @youtubabot: 📹360p

РОГАЛИКИ_песочное_тает_во_рту_Rogaliklar_og’izda_eriydigan_tez_va.mp4

📹 САЛАТ,ИЗ ЛАВАША//BAYRAM SÜFRƏSİNƏ QAT_QAT YUXA SALATI → 👤 #ELNARA_S_Recipes → @youtubabot: 📹360p

САЛАТ,ИЗ_ЛАВАШАBAYRAM_SÜFRƏSİNƏ_QAT_QAT_YUXA_SALATI.mp4

📹 ДУЛМА ПО ТУРЕЦКИЙ. БАРЧА СИРЛАРИ БИЛАН (ЯЛТИЛЛАБ) ЯЛТИРАБ ЧИКИШИ УЧУН…. → 👤 #TURKIYADAN_SALOM → @youtubabot: 📹360p

ДУЛМА_ПО_ТУРЕЦКИЙ_БАРЧА_СИРЛАРИ_БИЛАН_ЯЛТИЛЛАБ_ЯЛТИРАБ_ЧИКИШИ_УЧУН.mp4

📹 БИФШТЕКС ТАЙЁРЛАШ САХАРЛИК ВА ИФТОРЛИК УЧУН → 👤 #ШЕФ_ПОВАР_НИШОНОВ → @youtubabot: 📹360p

БИФШТЕКС_ТАЙЁРЛАШ_САХАРЛИК_ВА_ИФТОРЛИК_УЧУН.mp4

📹 ТОРТ НАПОЛЕОН/Огизда эрийдиган Наполеон торти☆Napoleon tort/cake. → 👤 #SHIRIN_DUNYO → @youtubabot: 📹360p

ТОРТ_НАПОЛЕОНОгизда_эрийдиган_Наполеон_торти☆Napoleon_tortcake_.
mp4

📹 Бифштекс🍛IFTORLIK uchun albatta tayorlab kòring🍽 tez xazm,va tez tayyor bòluvchi taom BIFSHTEKS🍲 → 👤 #OSHXONAM_ISHXONAM → @youtubabot: 📹360p

Бифштекс🍛IFTORLIK_uchun_albatta_tayorlab_kòring🍽_tez_xazm,va_tez.mp4

Гриль учун стейки тайёрлаш

Сиз уларни панджара килишдан олдин бифтекингизни тайёрланг

Овкатланские стейки, фокат го’штни музлатгичдан ташлаб, панджара устига ташлашдан ко’прок нарсани о’зази. Buni qila olasiz, lekin mukammal biftekdan zavq olishni istasangiz, biftek uchun panjara tayyorlash uchun bir necha asosiy ko’rsatmalarni tushunsangiz yaxshi natijalarga erishasiz.

Bundan tashqari, qarang: Eng yaxshi biftek nima?

Siz xohlagan birinchi narsa — bu stakanni muzlatgichdan chiqarib oling va xona haroratida 30 daqiqaga qoldiring.

Шу nuqtada, shuningdek, panjara oldindan isitish va biftek har qanday ortiqcha yog’i kesishingiz mumkin. Лекин barchasini kesib tashlamang. ¼ дюймли йог ‘атрофида айланиб чикинг.

Sovuq biftek — qattiq biftek

Sovutilgan bifteklarni tayyorlashni istamasligimizoddiy. Говурилган стейк пишириш учун ко’прок вакт талаб килади, сиз сковорода, гриль йоки бройлер ишлатасизмы. Moyli biftek uchun kalit qisqa vaqt uchun yuqori haroratda pishiradi. Soyabon, panjara panjasiga tegsa, unda uni pishirish davom etadi. Issiqlikdan qanchalar ko’p vaqt sarflayotgan bo’lsa, unda qattiqroq bo’ladi.

Шундай экан, совук бифтек каттик бифтекга тенг. Go’shtni muzlatgichdan bir necha daqiqadan oldindan olish oldindan biftekingizni тендер ва сувли бо’лишига йордам беради.

Ба’зи одамлар го’штни хона хароратида бир соатгача колдиришни тавсия килади. Бу эрда сиз озик-овкат хавфсизлигининг хавфли худудига якинлашмокдасиз. Bundan tashqari, siz go’shtning ichki qismini panjara bilan urishganda ozgina sovuq bo’lishini yaxshi ko’rasiz.

Бу сизнинг ушбу аджойиб о’рта нойоб бифтекга эришишга йордам беради. Агар бифтекингизни узок вакт давомида ташлаб койсангиз, бутун бифтек иссик бо’лади (айникса, агар сизнинг ошхонангиз иссик бо’лса ва / йоки иссик кун бо’лса) ва сиз о’зингиз хато кылиш учун камрок маргини берасиз. Бири пишиб этишдан ко’ра, бифтекга тушиш яксширокдир.

Tuz va qalampir bilan boqinglar

Biftekni ziravorga keltirishga kelsak, bu haqda juda murakkabroq shart emas.

Уэрда хар ксил зираворлар ва зираворлар аралашмаси бор, лекин мукаммал бифтек, альбатта, кошер тузи ва янги эрга кора калампирдан ко’прок нарсани талаб килмайди.

Koser tuzi biftekni ziravor qilish uchun eng yaxshi tuzdir, chunki uning qo’pol kristallari, albatta, go’shtni egallaydi. Сезон сахийлик билан. Qachon qalampir haqida gap ketganda, har kimning ta’mi bir-biridan farq qiladi. Lekin hatto yangi qora qalampir ham bir biftek baharatlı va ayni paytda engil siqilish beradi. Biroq, qalampir шейкеры ketadigan changli narsalar emas, balki yangi erga qora qalampirdan foydalaning.

Биккани пишириш — кимдир бир макола йозиши мумкин бо’лган мавзулардан биридир ва аслида менда мавджуд. Bir oz ko’proq chuqurlik uchun, ushbu maqolani bir biftek sharob ustida tekshiring.

Бикларни эритилган йог билан тишланг

Нихоят, уларни бирма-бир панджара килишдан олдин, ба’зи бир йог’ларни стейки устига чоктириш одатий амалиётдир. Шундай килиб, бифтек гилофга йопишиб колади ва бир оз намликни таминлайди. Bu juda yaxshi va yaxshi, lekin nimadan lazzatlanishdan ham yaxshiroq ekanini bilasizmi? Йог». Shuning uchun men ularni panjara qilishdan oldin, har doim eritilgan sariyog’imni biftekimga cho’ktiraman.

Ochiq sariyog ‘eng yaxshi ishlaydi, chunki u barcha yog’dan yuqori tutun nuqtasiga ega, ammo vaqt yo’q bo’lsa, butun sariyog’ yaxshi.

Шу билан бир каторда, эритилган йог’ ва мойдан фойдаланинг. Faqat ozgina chayqatkaga soling — biftek panjara bilan urilgan paytda yog’ bilan sug’orilmasligi kerak yoki yog ‘yoqilg’isini boshlashi mumkin.

Кейинги: Стейки на гриле

Xitoy kelebek filetosi biftek kesish mashinasi ishlab chiqaruvchilari va etkazib beruvchisi — narx

Бош сахифа > Махсулот > Го’шт бифтек машинаси > Котлетлар учун то’сар машинаси

Келебек филетосини бичиш машинаси максус пикокни ишлатиб, мол го’шти бо’лакчасига солинади

Со’ров чат юбориш000ир тали

капалак филтосини бичиш машинаси максус пикокни ишлатиб, мол гоштини сарийогли мол гошти ичига кесиб ташлади, капалак гошти кесилган бифтек машинаси, шунингдек, мол гошти болакларини икки тэн кисмга йоки иккита бо’лакка, шунингакка коп кыррали бо’лакка турли хил пичокларни алмаштириш оркали уланиши мумкин. го’штли буг’дой го’шти ва буг’ли пиширик тайёрлаш учун бошка машина йордамида


2.Технический параметр:

74 Kamar kengligi

4 Электр

Модель

QPJ2-200

9

200 мм

Kamar tezligi

3 ~ 15 м/мин

Кесиш калинлиги

Мин.:3 мм Макс.:40 мм0003

120 дак/мин (ikki qatorli)

Макс. махсулот кенглиги

140 мм

Кувват

1,65 кВт

9

380В / 50Гц, 3П, 415В, 220В, 3П

Кириш баландлиги

1000 ~ 1100 мм

Чикиш баландлиги

1000 ~ 1100мм

Огирлиги

400 074

Умумий ольчов

2100х1300х1250мм


3.

alexxlab

Related Posts

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *